fbpx

Altres tractaments

Cirurgia Estètica

La Cirurgia Estètica és una branca de la Cirurgia Plàstica que té com a objectiu la correcció d’alteracions estètiques per obtenir una major harmonia facial o corporal o atenuar les seqüeles produïdes per l’envelliment millorant l’estabilitat i la qualitat de vida a través de les relacions professionals, afectives, etc.

Encara que la motivació per sotmetre’s a una operació de cirurgia estètica és molt personal, hi ha factors externs que indubtablement influeixen. Tal és, per exemple, l’orientació actual de la nostra societat cap a la joventut i en la qual un aspecte físic jove i dinàmic és primordial per poder competir en igualtat de condicions professionals. Similar importància té un bon aspecte físic en les relacions socials i afectives. Influeix també la moda, avui orientada cap a una major exposició del cos i amb un determinat patró de bellesa.

Operacions de cirurgia estètica

Mitjançant aquesta cirurgia cosmètica, els cirurgians poden remodelar l’aparença de certes parts del cos; així, s’engloben dins de la cirurgia estètica, operacions com: augment, elevació o reducció de pit, abdominoplàstia, liposucció, lipoescultura, líftings, augment de glutis, ginecomàstia (desenvolupament de mames en els homes), rinoplàstia (nas), otoplàstia (orelles), blefaroplàstia (parpelles), mentoplàstia (mentó)…

A la Clínica Ferran Solà, comptem amb més de 20 anys d’experiència i amb un equip multidisciplinari en continua formació i amb els darrers avenços tècnics per realitzar tota mena d’intervencions.

Els nostres serveis de Cirurgia Estètica