fbpx

Altres tractaments

Dietètica i Nutrició

Dietética y nutrición

“Ajudo les persones perquè siguin més felices i tinguin una vida més saludable mitjançant una alimentació equilibrada. Així, les acompanyo en l’aprenentatge i l’adquisició de nous hàbits alimentaris perquè perdin pes, gaudeixin de més salut, millorin el seu rendiment esportiu i tinguin una major autoestima de manera sostenible en el temps”.

Georgina Neach, Dietista i Nutricionista

La nostra clínica també disposa d’una unitat de Dietètica i Nutrició especialitzada en dietes personalitzades tant per a persones que vulguin baixar de pes com per a persones que vulguin adoptar uns bons hàbits alimentaris.

Aquest tipus de dieta està dut a terme per especialistes en nutrició. Un equip multidisciplinari per tractar la pèrdua de pes des de tots els àmbits possibles: nutrició, suport psicològic, aprenentatge d’uns bons hàbits alimentaris, també pot anar acompanyat d’un bon tractament corporal.

La nostra experta en nutrició, després d’un estudi complet i detallat del pacient, recomana quin és el tractament adequat. Cal tenir en compte que sempre hi ha pacients que necessiten tractaments una mica diferents per poder baixar de pes, d’aquí tot el nostre equip especialitzat per ajudar-lo.

El programa personalitzat per a cada pacient part d’una història clínica completa acompanyada d’un estudi de la composició corporal, com és la massa grassa, la massa magra, el percentatge d’aigua, el seu índex de massa corporal i el seu metabolisme basal. És molt important personalitzar al màxim per aconseguir l’èxit.

L’objectiu d’aquest servei és perdre pes sense passar gana, sense prohibir aliments i, el més important, estabilitzar el pes i mantenir-lo.

Aquest servei és per a tot tipus de pacients, des de nens fins a persones de la tercera edat.

Els nostres serveis de Dietètica i Nutrició