fbpx

LLEIDA

Cirugía y Medicina Estètica

Contacta con nuestro centro de cirugía y medicina estética en Lleida

Els camps marcats amb * són obligatoris

Responsable: CLÍNICA FERRAN SOLÀ (OPTIMUS CLÍNICS, SL )
Finalitats:

  • Atendre les peticions d’informació o consultes realitzades pels usuaris, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació dels serveis que ofereix CLÍNICA FERRAN SOLÀ.
  • Enviar als usuaris/es informació, publicitat i promocions dels serveis que siguin del seu interès.

Consentiment de l’interessat per a l’enviament d’informació i promoció dels serveis.

Tan sols se cediran les dades a AGRUPACIÓ PLÀSTICA I ESTÈTCIA, SL empresa del mateix responsable, també quan així ho requereixi una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la relació contractual amb un encarregat del tractament.

D’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.

En aquest enllaç trobareu la informació completa i detallada sobre la protecció de dades de clinicaferransola.com.

Equipo médico en LLeida

Clínica Ferran Solà

Cirugía y Medicina Estètica

Clínica Ferran Solà en Lleida

En nuestro centro de Lleida, Clínica Ferran Solà realiza todo tipo de tratamientos, tanto de medicina como de cirugía estética. Contamos con el mejor equipo de profesionales y con la tecnología más actualizada.

El Dr. Ferran Solà es especialista en cirugía reconstructiva y cirugía estética. Además, contamos con un equipo profesional muy especializado que nos permite realizar cualquier tratamiento de medicina estética, cirugía vascular, micropigmentación, trasplante capilar y tratamientos láser.

Con el objetivo de ofrecer una mejor atención a nuestros pacientes, en nuestro centro de Lleida también disponemos de unidades especializadas, como por ejemplo: Unidad de dietética, nutrición y obesidad, fisioterapia y psicologia.