fbpx

TESTIMONIS

A la Clínica Ferran Solà som transparents i volem mostrar-vos testimonis reals d’alguns dels nostres pacients. GRÀCIES per les vostres paraules, les vostres mostres d’agraïment ens encoratgen a seguir treballant com ho fem. Si tu també vols deixar el teu testimoni, pots fer-ho emplenant el formulari que trobaràs més avall.

Teresa Subirà Forcada

Testimonio de teresa ferran sola

“Volia deixar constància del meu testimoni agraint tot el que el Dr. Ferran Solà i el seu equip ha fet per mi.

El meu nom és Teresa Subirà i tinc 50 anys. L’agost del 2015 em van diagnosticar un càncer de mama. En el meu cas es va considerar començar el tractament de quimioteràpia i, en finalitzar-lo, fer una mastectomia. Em van operar a la clínica Quirón de Barcelona on la meva ginecòloga de sempre va dur a terme l’operació practicant la mastectomia seguida d’una reconstrucció immediata realitzada pel cirurgià plàstic que em varen assignar.

Després del trauma que havia suposat passar per un tractament tan sever de quimioteràpia amb conseqüències devastadores en el meu cos, el qual sempre va reaccionar de manera molt sensible als fàrmacs, només desitjava poder tornar a fer una vida amb plena normalitat.

He de confessar que tot i que el més important en aquell moment no era veure’m físicament bé sinó deixar de patir per tant dolor físic, em preocupava el fet de saber com quedarien els meus pits després. Volia veure’m bé i recuperar la seguretat en mi mateixa.

El tracte amb el cirurgià estètic que va dur a terme la reconstrucció no va ser del tot lleial, em vaig sentir utilitzada en un moment de desesperació i afligiment i no vaig rebre cap mostra d’empatia. El tracte humà, tan important en aquests casos, va deixar molt a desitjar.

El resultat de l’operació a nivell estètic no va ser gaire satisfactori, hi havia una asimetria important entre els dos pits.

Aleshores, i encara pendent de finalitzar el resultat, vaig decidir buscar un nou cirurgià que pogués valorar objectivament el que m’havien fet i mirar de millorar-ho en la mesura que fos possible.

Vaig demanar consell i em van recomanar la Clínica Ferran Solà.

El primer que em va sorprendre va ser el tracte humà, comprensiu i proper que em van mostrar des del principi el Dr. Ferran Solà i la Gemma. Em van saber escoltar i van empatitzar amb el meu malestar i jo vaig em vaig sentir acollida i en bones mans. En cap moment va dir que arreglar el que m’havien fet fos fàcil, sinó ben al contrari, no podia garantir un èxit total però faria el possible per millorar-ho.

I així, ara farà ja sis mesos, el Dr. Ferran Solà em va fer una nova reconstrucció. El resultat ha estat més que satisfactori i puc dir que em torno a sentir segura amb el meu cos sense necessitat d’amagar els meus pits.

Voldria remarcar que el que ha fet el Dr. Solà no ha estat gens fàcil i, si no hagués estat per la seva alta professionalitat i precisió, no hagués pogut millorar el que ja estava espatllat.

Gràcies un cop més per fer que dones que hem passat per un sofriment tan gran puguem tornar a somriure i, sobretot, gràcies per la sinceritat i tracte personal que m’heu ofert en tot moment.”

Anais Domingo

“Fa tot just 5 dies em van fer un augment de mames el Doctor Ferran Solà i el Doctor Antonio Palacín i no puc tenir més paraules d’agraïment cap a ells i cap a la Gemma. Són uns veritables herois i mags. Són professionals no comercials! Miren per la salut dels seus pacients, empatitzen, es preocupen i fan veritables obres d’art.

Recomanaria a tothom que se senti insegur, o que li agradaria canviar alguna cosa, que no dubtin, que estan en les millors mans.

Sens dubte són els millors cirurgians del MÓN. Vull agrair a la Gemma la seva atenció les 24 hores del dia; sempre atenenet qualsevol dubte o pregunta amb el seu millor somriure i empatitzant amb tots nosaltres per solucionar-nos una mica més la vida.

EQUIPÀS! m’haig de treure el barret.
Estic immensament Feliç.
Gràcies.”

Karen Rojano Serrano

“Vull agrair al Dr. Solà, el tracte, la confiança i la seguretat que em va transmetre a l’hora de prendre la decisió d’operar-me. Feia molts anys que volia operar-me, ja que tenia mames tuberoses i sempre m’havia afectat psicològicament. Quan vaig anar a la consulta del Dr. Solà no n’estava del tot segura, havia visitat altres centres per rebre informació sobre el tractament però sempre sortia amb dubtes. Va ser el millor que vaig poder fer. El doctor i tot l’equip em van tractar immillorablement i em van donar tot tipus d’informació, sense cap dubte, vaig decidir que m’operaria allí. A dia d’avui, fa tot just uns dies de l’operació, puc dir a tot l’equip que són els meus herois, moltíssimes gràcies! Moltíssimes gràcies especialment al Dr. Ferran Solà, al Dr. Palacín i la Sra. Gemma. Us recomanaré sempre, sou tots una meravella! Gràcies fins a l’infinit! “

Gisane

“¡Hola!

Como empezar…

Mi experiencia con el Dr Sola y Palacín, y como no, con Gemma, no la puedo definir de otra manera que humana, espléndida, te sientes en manos de un buen equipo y eso te da mucha confianza, todos sabemos que las cirugías estéticas dan respeto. Con ellos siempre he ido segura, tras varias cirugías con ellos… lo más destacado: lo natural que te dejan!

Tenía una cara bastante asimétrica, con inicios de flacidez, y lo que estos cirujanos hicieron fue realmente espectacular… me cambió la vida, mi autoestima, mi confianza en mí misma.

También operó mi nariz, la dejó muy natural, los defectos se “difuminaron” dentro de una armonía general sobre mi rostro.

Y qué decir de la confianza que dan, el acercamiento y empatía con la paciente… te sientes en buenas manos desde el principio hasta el final, llevando un seguimiento de todo el proceso.

Sólo tengo palabras de agradecimiento; mi vida cambió y estoy inmensamente agradecida a la Clínica Ferran Solà.

También destacar su sinceridad a la hora de hacerte una cirugía, si no la ve necesaria, te lo dice claramente, él sólo espera dar buenos resultados a las/los pacientes, de una u otra manera.

Gracias por todo!”

M. Carmen Valverde

“Vull agrair al Dr. Solà, el tracte, la confiança i la seguretat que em va transmetre per prendre la decisió d’operar-me de reducció de mames ja que, per dolors d’esquena i també per la meva autoestima, ho necessitava. En el moment previ a entrar a quiròfan, el suport i la seguretat que em va donar el Dr. Solà van ser extraordinaris. Jo pensava que tindria una recuperació lenta i potser dolorosa, però tot va ser fantàstic (alguna molèstia tens clar), és una operació amb molta cicatriu, però tot va ser genial! I va genial! Després de 3 mesos de l’operació, el resultat és brutal i la meva salut i confiança en mi mateixa han millorat. Recomano a totes les dones que tinguin dubtes en realitzar-se una operació d’aquest tipus, que no ho dubtin, tant el Dr. Solà com la Gemma t’assessoraran de la millor manera per a cada cas.”

Josep Moga Bodet

“Escric aquest comentari en agraïment a la gran feina feta pel Dr. Cordobès al meu complicat problema de varius. Des de la primera consulta em va mostrar confiança. Em va explicar amb detall, sense presses i d’una manera planera el meu problema i em va mostrar les diferents solucions existents avui en dia. Em va aconsellar la millor opció per a mi. Em va operar de varius les dues cames alhora per desig meu, tot i la laboriosa feina que això li suposava. Tots els cirurgians vasculars acostumen a operar primer una cama i desprès l’altra pel nivell de feina que això suposa. Va utilizar les millors tècniques que existeixen actualment per tractar-me aquesta malaltia i minimitzar al màxim el temps de recuperació i la possible reaparició de noves varius. He quedat molt content de la seva minuciosa i bona feina, el seu interès, la seva proximitat i la seva mostra de confiança. Abans d’ell havia estat visitat per altres cirurgians vasculars i aquests, apart de no treballar amb les tècniques més actuals, no van saber empatitzar ni de bon troç com el Dr. Cordobès. Moltes gràcies doctor.”

Divina Codina Serrate

“Ferran, fins ara no he vist el resultat! Realment és espectacular. Si depèn de mi, cap conegut passarà per unes mans que no siguin les teves. No sé si mai podràs ser conscient al 100% del que aconsegueixes psicològicament en una persona, però tampoc seria capaç de descriure-ho. Et felicito no sols pel treball que fas, sinó també pel tracte humà. Gràcies.”

Miriam Gomez Casas

“Feia molts anys que volia fer-me un augment de pit i, després d’alletar els meus dos fills, va arribar el moment de complir uns dels meus desitjos.

El que més em preocupava era buscar el lloc correcte o, més ben dit, el doctor que m’ho fes.
Vaig concertar cita a diversos llocs, la primera va ser en la vostra clínica. La vaig conèixer per casualitat a internet; quan vaig sortir de la consulta, després que el doctor Ferran Solà m’informés de tot, resolent tots els meus dubtes, vaig tenir clar que volia que m’operés ell perquè, a més, vaig anar-hi amb una idea i ell em va dir que era el millor la millor opció per a mi. Vaig anul·lar la resta de cites i, l’endemà, em vaig posar en contacte per concretar la data d’intervenció.

Avui fa un mes del meu augment, la tranquil·litat d’entrar a quiròfan sabent que t’operarà el Dr. solà és el que jo volia, la recuperació va ser increïble i el resultat no pot ser més espectacular!

Així que només puc donar-vos les gràcies pel vostre tracte, la vostra humanitat i, sobretot, per ser tan transparents!”

S.J.S.

“Gemma!!! No saps com de feliç i contenta estic ara… és inexplicable! Fins ahir no em vaig destapar i em vaig endur una super sorpresa… són espectaculars. Precioses. Perfectes per mi. Moltíssimes gràcies per tot, Gemma. Dóna-li també les gràcies al Dr. Solà.”

C.L.

“Benvolgudes amigues, amics… Tinc 44 anys, fa uns 4 anys, amb molta il·lusió i molt decidida, vaig buscar un metge especialista en cirurgia plàstica amb la intenció d’arreglar una cicatriu que donava mala forma al meu abdomen i vaig decidir fer-me una Lipo Abdomen + Flancs.

La intervenció no va donar un bon resultat i la veritat que em vaig quedar molt decebuda i trista. Fa 2 mesos vaig tornar a pensar-hi i vaig decidir visitar-me a la Clínica Ferran Solà, vaig agafar cita i em van atendre els doctors Ferran Solà i Antoni Palacín, els vaig explicar les meves inquietuds i em vaig embarcar amb ells per la seva serietat, professionalitat, bona atenció.. . em vaig sentir SEGURA. Ara fa 3 setmanes de la meva intervenció, Lipo Abdomen + Flancs i Cicatriu.

Em sento molt feliç, satisfeta, els resultats ja són visibles, el contorn definit, ja no existeix l’acumulació de greix i la meva cicatriu està plana. Ja no hi ha un abdomen irregular. Em trobo molt bé, no tinc blaus; tot i que és normal que puguin existir, en el meu cas no n’hi ha hagut, no tinc embalums i les petites incisions de les cànules ja ni s’aprecien.

A la Clínica vaig estar atesa i amb seguiment per part dels Doctors, en cap moment hi va haver despreocupació. Has de respectar els consells dels Doctors, faixa, repòs i cura. Les explicacions han estat clares i molt precises i no presenten cap dubte.

Vull donar un missatge de confiança i de professionalitat, si algú decideix, per il·lusió, per necessitat, fer-se una intervenció de Cirurgia, us recomano anar a la Clínica Ferran Solà, sens dubte. Gràcies a Gemma per la proximitat i l’amabilitat. I fins aviat.”

A.S.R.

“Només tinc paraules d’agraïment cap al Dr. Ferran i la Gemma; em va operar fa 1 any del pit, jo tenia molta por ja que feia dos anys que la meva mare havia mort de càncer. El dia de la visita em van assessorar més que bé; són gent molt sincera i transparent i això avui en dia es valora molt, van ser molt sincers amb el que podia esperar, em van ajudar no només físicament sinó psicològicament. El dia de l’operació, el Dr. Ferran no em va deixar sola ni un instant; quan em vaig despertar estava molt nerviosa i recordo la seva cara amb un somriure d’orella a orella dient-me que tot havia anat súper bé. Després de l’operació, el Dr. Ferran i la Gemma, que ja puc dir que és com una germana gran per a mi, em van ajudar amb tots els dubtes, cures… és més, era igual l’hora en què els truqués, sempre em rebien amb afecte… així m’operaria mil vegades! Fins i tot ara em cuiden i m’ajuden. Les paraules es queden curtes per expressar els sentiments que tinc cap a vosaltres dos. Animo a la gent a que, si necessiten alguna cirurgia, acudeixin a vosaltres ja que no només tindreu uns resultats excel·lents sinó que estareu atesos com a reis, us donaran tot el suport psicològic i moral i, sobretot, us donaran seguretat i sinceritat. AIxò vostre és vocacional i val més que tot. A dia d’avui puc dir que tinc el pit molt bonic i sa, que és molt important, i tot gràcies a vosaltres. Mil vegades gràcies.”

T.G.A.

“Vull agrair al Dr. Cordobès la seva gran professionalitat. Des de fa vuit anys tenia un problema de varius vulvars, durant aquest temps havia visitat diversos professionals sense obtenir resposta per part seva. Fa poc més d’un mes vaig anar a la consulta del Dr. Cordobès, el qual va agafar el meu cas com un desafiament; amb molt interès i professionalitat ha aconseguit un magnífic resultat. Recomano a totes aquelles persones amb algun problema de varius que consultin a aquest doctor. Moltes gràcies pel tracte i pel resultat.”

Anònim

“Fa pocs mesos em vaig operar de les mames. L’operació va anar molt bé i estic molt contenta amb el resultat. El tracte va ser molt bo i el seguiment i l’atenció van ser excel·lents. Trobar una clínica on t’assessoren i et tracten tan bé és del tot recomanable. I pel que fa al doctor Solà, he de dir que és un bon cirurgià plàstic.”

Anònim

“Fa un any vaig decidir sotmetre’m a una operació de mames gràcies a la confiança que em va transmetre el Dr. Solà, ja que no estava molt convençuda per tots els casos erronis que conec en aquest tipus d’operacions en altres llocs.

Vaig decidir demanar visita amb ell perquè ha tractat familiars meus que estan molt satisfets amb el resultat. Però el que realment em va animar a portar a terme l’operació va ser la confiança que em va demostrar en explicar-me amb claredat els detalls i el que seria millor per a mi.

Després d’un any estic molt contenta amb els resultats, principalment per la forma natural com han quedat les mames, ja que això era el que més em preocupava, que el resultat pogués quedar artificial.

Estic molt satisfeta amb el resultat. Dono les gràcies a Dr. Solà i el seu equip per tot. “

Anònim

“Recentment m’he fet un augment de mames. Vull donar les gràcies al Dr. Solà, a la Gemma i a tot l’equip pel tracte rebut i perquè el resultat és espectacular, han quedat perfectes. Per a les noies que tenen por, dir-vos que en el meu cas no ha estat gens dolorós i la recuperació està sent ràpida. Ho recomano 100%. “

Deixa el teu testimoni:

Els camps marcats amb * són obligatoris

CAPA D’INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: CLÍNICA FERRAN SOLÀ (OPTIMUS CLÍNICS, SL )

Finalitats:
-Atendre les peticions d’informació o consultes realitzades pels usuaris, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació dels serveis que ofereix CLÍNICA FERRAN SOLÀ.
-Enviar als usuaris/es informació, publicitat i promocions dels serveis que siguin del seu interès.
Legitimació: consentiment de l’interessat per a l’enviament d’informació i promoció dels serveis.
Destinataris i transferències de dades: tan sols es cediran les dades a AGRUPACIÓ PLÀSTICA I ESTÈTCIA, SL empresa del mateix responsable, també quan així ho requereixi una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la relació contractual amb un encarregat del tractament.
Drets: d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional: en aquest enllaç trobareu la informació completa i detallada sobre la protecció de dades de clinicaferransola.com.