fbpx
Gemma directora de la clínica ferran sola

Gemma Vidal Morgades

COORDINADORA MÈDICA

Titulada en Secretariat de direcció, Màster en Secretariat Internacional d’Alta Direcció i amb 15 anys d’experiència com a secretària mèdica, la Gemma coordina les agendes de l’equip mèdic de la Clínica Ferran Solà.

Equip mèdic

Doctor Ferran Solà cirugia plastica lleida

Dr. Ferran Solà Barri

ESPECIALISTA EN CIRURGIA PLÀSTICA I ESTÈTICA

El Dr. Ferran Solà Barri, fundador de Clínica Ferran Solà, cirurgià plàstic, reconstructiu i estètic, encapçala el nostre equip de professionals.

És Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), amb Especialització en Cirurgia Plàstica i Reparadora, en el Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge; obtenint, poc després, el títol de “Suficiència Investigadora” i el Doctorat en Cirurgia i Especialitats Quirúrgiques de la Universitat de Barcelona.

La seva extensa experiència en el camp de la cirurgia plàstica, reconstructiva i estètica l’ha portat a impartir i participar en innombrables jornades professionals, cursos, congressos, comunicacions i simposis, així com a col·laborar en destacades publicacions del sector.

Actualment, exerceix la seva professió principalment a la Clínica Ferran Solà de Lleida, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i a la Clínica Ferran Solà de Tarragona.

Destaca per la seva excel·lent professionalitat i per la seva capacitat per identificar les necessitats dels seus pacients i poder donar-los solució amb el major èxit possible, aconseguint així millorar el seu benestar i autoestima.

Dr. J. Antoni Palacín Porté

Dr. J. Antoni Palacín Porté

ESPECIALISTA EN CIRURGIA PLÀSTICA, RECONSTRUCTIVA I ESTÈTICA

El Dr. J. Antoni Palacín Porté és cirurgià plàstic, reconstructiu i estètic.

És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb Especialització en Cirurgia Plàstica i Reparadora, en el Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge.

La seva llarga trajectòria en el camp de la cirurgia plàstica, reconstructiva i estètica l’ha portat a impartir i participar en nombroses jornades professionals, cursos, congressos, comunicacions i simposis, així com a col·laborar en destacades publicacions del sector.

Actualment, exerceix la seva professió a l’Hospital de Bellvitge i a la Clínica Ferran Solà de Tarragona.

Dr Eduart Britez cirugia vascular varices

Dr. Eduardo Brítez Altamirano

ESPECIALISTA EN CIRURGIA VASCULAR

El Doctor Brítez és el nostre especialista en Cirurgia Vascular.

Entre les seves formacions destaquen la seva especialització en Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular a l’Hospital de la Santa Cruz i Sant Pau a Universitat Autònoma de Barcelona, el seu doctorat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Ciències Mèdiques per la Universitat Nacional de Asunció i el curs d’esclerosi de varices i CIME Academy Barcelona.

La seva trajectòria professional ho ha portat a col·laborar com a especialista a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, a l’Hospital Provincial Santa María de Lleida i també a l’Hospital de la Santa Cruz i Sant Pau de Barcelona.

Dra. Rafaela Vidal González

Dra. Rafaela Vidal González

ESPECIALISTA EN MEDICINA ESTÈTICA

La Dra. Rafaela Vidal és la nostra especialista en Medicina Estètica a Tarragona i en l’aparell de radiofreqüència i ultrasons Sublimlift.

És Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Buenos Aires, té el títol d’Especialista en Diagnòstic per Imatge i màster en Medicina Cosmètica, Estètica i de l’Envelliment, atorgat per la Universitat de Barcelona (UB).

Eva Filimonova

Eva Filimonova

TÈCNICA ESPECIALISTA EN DERMOPIGMENTACIÓ

Eva Filomonova és tècnica en micropigmentació avançada i a l’avantguarda en tècniques com el visagisme aplicat, pigmentologia, celles hiperrealistes, microblading, eyeliner multicolor, ombrejat de parpelles, escultura de llavis, diferents tècniques de micropigmentació dels llavis: gloss, efecte pintallavis, píxels…

Així com també es dedica a la micropigmentació paramèdica com la reconstrucció d’arèola i mugró, correcció de cicatrius, micropigmentació capil·lar en casos d’alopècia…

Dr. Jordi Soler Miró

Dr. Jordi Soler Miró

ESPECIALISTA EN TRACTAMENTS LÀSER

El Dr. Jordi Soler Miró és l’especialista en Làser Mèdic-Estètic del nostre equip i dirigeix la Unitat Làser de la nostra clínica.

És Llicenciat en Medicina per la Universitat Rovira i Virgili de Reus, en la seva completa formació destaquem un Màster Universitari en Làser Mèdic a la Universitat Rovira i Virgili de Reus, un Màster Interuniversitari de Làser a la Universitat Central de Barcelona, un Curs de Làser Mèdic a la Universitat Autònoma de Barcelona i un Postgrau Universitari de Medicina i Cirurgia Cosmética a la Universitat Autònoma de Barcelona, entre d’altres.

En la seva trajectòria professional destaquen els seus més de 10 anys d’experiència en el Servei de Dermatologia de la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa.
A més, l’any 2006 crea amb èxit “Ebre Clínic Serveis Mèdics“, centre mèdic on es desenvolupen més de trenta especialitats mèdiques com la Medicina Estètica i el Làser Dermato-Estètic.

Dr. Joaquín Palá Calvo

Dr. Joaquín Palá Calvo

ESPECIALISTA EN APARELL DIGESTIU

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona l’any 1992.

Títol de Metge Especialista en Aparell Digestiu, un cop fet formació com a Metge Especialista en Aparell Digestiu a l’Hospital del Mar de Barcelona.

Obtingut el títol de Supervisor d’Instal·lacions de Radiodiagnòstic general, que acredita per dirigir instal·lacions de Raigs X amb fins diagnòstics.

Des de l’any 1998, exerceix la seva activitat mèdica en consulta privada realitzant exploracions complementàries habituals de l’especialitat d’Aparell Digestiu: Radiologia (TEGD, Trànsit intestinal total, Ènema opac), Ecografia abdominal, Endoscòpia Digestiva (gastroscòpia, colonoscòpia, polipectomies…) . Pel que fa a Proctologia es realitzen: anuscopia, esclerosi d’hemorroides, injeccions perifisurarias, dilatació anal…

Actualment, i des de desembre de 1999, treballa com a Metge Adjunt Especialista en Aparell Digestiu, realitzant les activitats pròpies de la seva especialitat (hospitalització, consultes externes, endoscòpia digestiva diagnòstica i terapèutica…).

Georgina Neach Trepat

Georgina Neach Trepat

ESPECIALISTA EN PSICONEUROIMMUNOLOGIA I NUTRICIÓ MOLECULAR

Georgina Neach Trepat és l’especialista en dietètica i nutrició de la nostra clínica i la seva missió és que les persones siguin més felices i tinguin una vida més saludable mitjançant una alimentació equilibrada.

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Lleida (UdL) i Postgrau Universitari en Psiconeuroimmunoendocrinologia per la Universitat de Barcelona (UB) – Escola Blancafort, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en les especialitats de reeducació alimentària a nivell familiar i individual, pèrdua de pes, nutrició infantil, assessorament en intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, assessorament psiconutricional i nutrició esportiva.

A més, ha completat aquesta trajectòria amb la impartició de conferències i formació en innombrables entitats col·laboradores públiques i privades, i amb periòdiques aparicions en espais de temàtica nutricional i dietètica de coneguts mitjans de comunicació.

Laia Cadens Rubies

Laia Cadens Rubies

PSICÒLOGA CLÍNICA I SEXÒLOGA

Llicenciada en Psicologia (Universitat Rovira i Virgili de Tarragona), Màster en Sexologia Clínica i teràpia de parella (Associació Espanyola de Psicologia clínica Cognitiu Conductual. AEPCC), Especialista en Psicologia Clínica (Col·legiada per el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya), Acreditada per la European Society of Psichology com a Sexòloga clínica i terapeuta de parella.

La Laia Cadens és la nostra Piscòloga Clínica i Sexòloga; ha col·laborat i col·labora amb diverses entitats i mitjans de comunicació de la ciutat de Lleida.

Núria Grifol Nadal

Núria Grifol Nadal

ESPECIALISTA EN FISIOTERAPIA I OSTEOPATÍA

La Núria Grifol Nadal és la fisioterapeuta i osteòpata de la nostra clínica.

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2008, posteriorment va realitzar els estudis de Postgrau en Fisioteràpia i tècniques de regeneració de parts toves per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Postgrau en Acupuntura aplicada al dolor articular i miofascial per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i els estudis d’Osteopatia estructural, cranial i visceral a l’Escola de Osteopatia de Madrid (EOM).

Des de 2008 exerceix la seva professió amb un fort compromís envers als pacients per poder restablir la seva salut física amb la màxima eficiència, oferint tractaments totalment personalitzats en funció de les característiques de cada pacient.